TVR Cultural transmite Festivalul de film de la Cannes

Facebook Twitter Comenteaza
TVR Cultural transmite Festivalul de film de la Cannes

TVR Cultural va transmite, pentru prima data in direct, in Romania, deschiderea Festivalului de Film Cannes 2008, introducandu-si telespectatorii in atmosfera celebrului festival de film. De miercuri, 14 mai, telespectatorii TVR Cultural vor fi la curent cu evenimentele din capitala filmului european – Cannes 2008. In perioada 14-25 mai se desfasoara cea de-a 61-a editie a festivalului de film.

Asadar, pe 14 mai, de la ora 19:45, criticul de film Irina Margareta Nistor va fi alaturi de telespectatori pentru a le aduce informatii despre evenimentele din capitala filmului francez, comentand festivitatea de deschidere. Presedintele Juriului Festivalului de la Cannes, actorul si regizorul Sean Penn, va fi cel care va da semnalul de deschidere, prezentand juriul format din opt membri, printre care se numara si actrita de origine romana Alexandra Maria Lara.

In fiecare seara, de la ora 23:00, prin intermediul Agendei festivalului, telespectatorii TVR Cultural vor afla ce s-a intamplat in ziua precedenta in cadrul tuturor sectiunilor festivalului.

Irina Margareta Nistor va asigura comentariul si traducerea pentru seara de deschidere a Festivalului, dar si pe data de 25 mai, seara festivitatii galei de inchidere, pe care TVR Cultural o va transmite, de asemenea, în direct.

Ca si în anul precedent, cand a transmis o agenda zilnica a festivalului, dar mai ales Gala Festivalului de Film Cannes, programele TVR Cultural din urmatoarele doua saptamani se vor concentra asupra evenimentului cinematografic al momentului: Festivalul de film de la Cannes.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod