Trupa VUNK - surpriza uriasa la finalul unei piese de teatru din Brasov

Trupa VUNK a facut in acest weekend o surpriza uriasa unei fane, aparand la finalul piesei de teatru in care aceasta avea rolul principal.
Prezenta mereu in primele randuri la spectacolele VUNK, dar si in culise pentru sesiunile de autografe, Anda, o tanara din Brasov, nu ar fi banuit niciodata ca visele, oricat de indraznete, pot deveni realitate. In turneul de anul trecut, “Inconjurul lumii”, cand fiecare spectator a fost invitat sa-si scrie negru pe alb visul cel mai mare, dupa concertul de la Brasov ea a completat pe biletel ”#visulmeueste sa vina trupa VUNK la o piesa de-a mea”.

Investigand, echipa VUNK a aflat despre pasiunea Andei pentru scena. Dupa un “complot” minutios pus la cale impreuna cu profesoara coordonator al trupei de teatru, s-a gasit si momentul propice pentru a-i face surpriza: la finalul piesei in care ea avea sa interpreteze rolul principal.
"Amintiri din epoca de scoala” a Mihaelei Michailov, o ironie acida la adresa intregii structuri a sistemului de invatamant actual, a fost una dintre piesele jucate in cadrul Festivalului de Teatru pentru Liceeni “Amprente”, organizat chiar de acestia in Sala Reduta din Brasov. 

"Pe Anda o tin minte de cand a venit prima data sa-mi ceara un autograf, prin 2012 la un concert in Bran. Ne-am mai intalnit la concerte de fiecare data cand am cantat in zona Brasovului. De data asta, am zis sa schimbam rolurile si sa fim noi cei care stam in public si ea pe scena. Stand in spatele salii ca sa nu ma vada, cu buchetul de flori in mana, am avut emotii mai mari decat atunci cand sunt pe scena, gandindu-ma cat se va bucura sa ne vada acolo.
Trupa de teatru in care e membra, Amprente, face o treaba senzationala si ma bucur enorm cand aud si vad exemple de liceeni care se exprima prin arta. Sunt fanul fanilor nostri :)
”, spune Cornel Ilie demonstrand ca, in Universul VUNK, adevaratele vedete sunt fanii lor, ale caror povesti si dorinte sunt foarte importante pentru ei.

La sfarsitul spectacolului, cand Cornel a urcat pe scena si i-a oferit un buchet de flori, Anda s-a blocat si apoi a izbucnit in plans.  Surprizele au continuat pentru cei prezenti in sala cu un concert al trupei VUNK organizat special pentru aceasta ocazie.
Anda s-a aflat din nou in primele randuri, cantand fiecare vers al pieselor interpretate de trupa ei favorita.

Un tort urias, care purta mesajul ”Multumim, VUNK!”, a fost modul in care doamna profesor coordonator, singura persoana care ”a complotat” cu trupa, si-a exprimat recunostinta in numele tuturor celor prezenti la Festivalul Amprente. 

Anda le-a transmis un mesaj membrilor trupei VUNK: “Se pare ca dorintele chiar se indeplinesc...Va multumesc pentru timpul acordat, pentru vorbele frumoase care nu vor fi uitate, pentru tot ce ati facut in seara aceasta, pentru ca sunteti eroii mei! Aveti un loc special in sufletul meu si va iubesc!”

Surpriza pusa la cale de membrii trupei VUNK pentru tanara din Brasov, dar si reactia acesteia pot fi urmarite accesand link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=blq508kI32k&feature=youtu.be

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod