Trupa Pam Pam pleaca intr-o calatorie muzicala

Sambata, 20 februarie, intre orele 17:00 – 18:00, la etajul 1 (zona Patinoarului) din Grand Arena Shopping Mall va dau intalnire Pia, Vio si Kito, dar si prietenii lor Pam-Pam si Bum-Bum pentru a porni impreuna cu voi intr-o “Calatorie muzicala pe aripile vantului”

Cei trei prieteni de joaca - Vio (vioară), Pia (pian) și Kito (chitară) - nu reușesc să se decidă unde vor merge în vacanță, astfel se hotărăsc să facă un spectacol „Mascotele au talent” pentru a ajunge la o concluzie: vacanța o petrec la mare sau la munte?  Însă, Vântul le strică planurile, Pam-Pam și Bum-Bum, cei doi simpatici umflatei, sunt luați pe sus și trebuie salvați! Pia, Vio si Kito vor porni intr-o calatorie in jurul lumii pe o claviatura muzicala in cautarea prietenilor lor!

Calatoria muzicala ajunge la Grand Arena Shopping Mall.

Ocupa-ti un loc in primul rand si vei avea parte de distractie si multa buna dispozitie alaturi de Pam Pam. Si de aceasta data, cei trei prieteni -  Pia, Vio, Kito - vor zbura in diferite colturi ale lumii pentru a le aduce mai aproape copilasilor o mica parte din cultura muzicala a acestor tari, dar si sa isi salveze prietenii. Traieste calatoria si bucura-te de un spectacol muzical plin de energie! Din luna martie, trupa Pam Pam va lansa cel de-al doilea show: “La scoala este ca-n povesti!”.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod