Trupa Alb Negru pregateste "Kalimba"

Facebook Twitter Comenteaza
Trupa Alb Negru pregateste

Odata cu venirea toamnei, baietii de la Alb Negru se pregatesc sa lanseze un nou material discigrafic. Noul album se va numi "Kalimba" si reprezinta testul de maturitate pe care Andrei si Kamara il dau in fata fanilor.

Schimbarea de viziune muzicala se simte de la primele acorduri ale tuturor celor 11 piese incluse pe materialul discografic: 8 dintre ele sunt in limba engleza, cu binecunoscutele interventii in limba franceza ale lui Kamara, 2 piese sunt in limba romana, iar "Kalimba", primul single, lansat deja, este o piesa inspirata in totalitate - muzica si text, de cultura africana.

Varietatea influentelor de pe acest album face ca piesele sa confere ascultatorului stari diferite aproape in acelasi timp.
Daca "Why", "Love Connection" sau "Sweet Madness" te proiecteaza sub lumina reflectoarelor din club, inconjurat de multa lume care danseaza dezlantuita, "Play" te asaza imaginar pe acoperisul celei mai inalte cladiriri a orasului, de unde poti privi in liniste. La randul lor, "Amintiri" sau "Povestea Noastra" iti asigura ambianta perfecta pentru a-ti petrece timpul cu persoana iubita.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod