Tom Cruise are o relaţie cu Miranda Kerr

Top modelul australian s-a despărțit în 2013 de soțul ei, actorul Orlando Bloom


Tom Cruise, în vârstă de 52 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuţi actori de film de la Hollywood. Pe lângă hiturile de box-office, precum cele din seria "Misiune: Imposibilă", Cruise are în palmares şi filme îndreptate spre cinematograful de artă: "Magnolia" (1999), "Cu ochii larg închişi/ Eyes Wide Shut", ultimul film al lui Stanley Kubrick (1999), şi "Deschide ochii/ Vanilla Sky" (2001), notează Mediafax.



Recent, Tom Cruise a jucat în filmul SF "Edge of Tomorrow: Prizonier în timp 3D", care a avut premiera în România pe 6 iunie, şi va relua rolul agentului Ethan Hunt în "Misiune imposibilă 5". Filmul "Misiune: Imposibilă 5", care va marca o nouă colaborare a actorului Tom Cruise cu regizorul Christopher McQuarrie, va fi lansat pe marile ecrane pe 25 decembrie 2015.

Cruise a fost căsătorit cu actriţa Mimi Rogers, din 1987 până în 1989, apoi cu actriţa Nicole Kidman, între anii 1990 - 2001, cu care are doi copii adoptaţi.
Tom Cruise a mai fost căsătorit cu actriţa Katie Holmes, de care a divorţat în 2012, după şase ani de căsnicie. Cei doi au o fetiţă, Suri, în vârstă de opt ani.


Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod