Together for Christmas!

Femei in Afaceri va invita marti, 13 decembrie 2011, ora 19:00, la Capital Plaza Hotel pentru a sarbatori impreuna cel mai frumos moment din an – Craciunul.
Femei in Afaceri va invita marti, 13 decembrie 2011, ora 19:00, la Capital Plaza Hotel pentru a sarbatori impreuna cel mai frumos moment din an – Craciunul.  Se vor reuni peste 100 de femei din mediul romanesc de afaceri, antreprenoare si femei care lucreaza in companii.  Sunt asteptate si femei din afara comunitatii, evenimentul adresandu-se femeilor in afaceri, prilej prin care ne putem cunoaste si putem sa ne extindem comunitatea.

Evenimentul va fi deschis cu un moment artistic al unui grup de copii din centrele DGASPC din sectorul 3.
Ei vor canta canta, vor dansa si se vor intalni cu Mascota Vizoo si cu Mos Craciun. Dupa acest moment, dedicat in mod firesc copiilor, vom face trecerea catre show-ul brandurilor internationale Michal Negrin si Cesare Paciotti.

Ne vor fi prezentate rochii superbe si accesorii de la Michal Negrin si pantofii de lux de la Cesare Paciotti. Seara va continua cu premierea a cinci doamne din comunitatea Femei in Afaceri. Vom alege cinci dintre cele mai active prezente la evenimentele noastre, cu joburi sau afaceri interesante, persoane care s-au implicat in dezvoltarea comunitatii FIA.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod