The Rolling Stones semneaza un contract global cu Universal Music Group

Facebook Twitter Comenteaza
The Rolling Stones semneaza un contract global cu Universal Music Group

Legendara trupa The Rolling Stones a semnat un contract exclusiv pe termen lung cu cea mai mare casa de discuri din lume, Universal Music. Contractul acopera atat viitoarele materiale ale trupei, dar si cel mai reprezentativ catalog rock & roll, incluzand albume de referinta precum "Sticky Fingers", "Exile On Main St." si "Black And Blue", si piese devenite imn ca "Brown Sugar", "Angie", "It's Only Rock 'N Roll" si "Start Me Up".

Label-ul sub care se vor lansa peste tot in lume albumele noi este Polydor.
Membrii trupei declara: "Cei de la Universal sunt oameni creativi si indrazneti, se pricep la muzica. Ne bucuram ca vom avea ocazia sa lucram din nou impreuna."

 Universal pregateste o campanie uriasa, fara precedent, de repozitionare a catalogului Rolling Stones intr-o era eminamente digitala.

"Rolling Stones sunt fara-ndoiala una din cele mai importante trupe din istoria muzicii", declara Doug Morris, Chairman & CEO Universal Music Group."Muzica lor si prestatiile live au inspirat generatii intregi de trupe.
Am avut privilegiul sa lucrez indeaproape cu ei pe cand eram la Atlantic Records,iar reuniunea cu acesti muzicieni legendari ma bucura nespus! Sunt incantat ca au ales UMG ca partener pentru ceea ce va fi cu siguranta un nou capitol in cariera lor", completeaza Doug Morris.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod