Teo Trandafir a suferit o operaţie complicată la dentist

Îndrăgita prezentatoare a suportat o intervenţie chirurgicală complicată care a durat două ore şi jumătate.
În urmă cu câteva zile, Teo Trandafir a acuzat unele probleme dentare şi a fost nevoie de o intervenţie chirurgicalaă foarte dificilă pentru a nu se ajunge la dureri puternice sau complicaţii la nivelul gâtului, scrie WOWbiz.

Două dintre măselele de minte îi dădeau dureri insuportabile şi a fost nevoită să meargă de urgenţă la o clinică de stomatologie. Acum ea a trecut de prima etapă a intervenţiei, însă urmează să stabilească împreună cu medicul cum va planul pentru cealaltă intervenţie chirurgicală pe care trebuie să o suporte.

"Am simţit că mă deranjează teribil anumite zone de pe gingie şi nu am mai stat nici măcar o zi.
(...) Din păcate, nu era o simplă durere, ci era musai să îmi scot măselele de minte, care erau poziţionate în aşa fel încât îmi apăsau pe nerv şi îmi provocau stări de disconfort. În aceste condiţii, cu o frică normală, ca a oricărui om, am stabilit cu specialistul să mă operez vineri.  Imediat, după ce am terminat emisia la “Teo Show”, m-am prezentat la stomatolog şi, timp de două ore şi jumătate, am fost supusă unei intervenţii chirurgicale dificile. (...)

Surprinzător, în cazul meu, a fost vorba de o anomalie dentară.
De aceea, deocamdată, nu am făcut decât un prim pas. Mi-am extras doar una dintre măselele de minte care mă dureau, deoarece era imposibil să se lucreze şi la cealaltă, iar medicul mi-a spus că este indicat să facem totul în etape. Pot să vă spun că dintele cu probleme era poziţionat ciudat, aşezat în jos, oarecum culcat, iar pentru a-l scoate, trebuia să se facă undeva pe la gât!!! De aceea, a fost nevoie să mi se facă o anestezie locală puternică, apoi să mi se decoperteze gingia, ca să se poată realiza extracţia.
Totul a durat două ore şi jumătate, timp în care am trăit o experienţă unică! Mai mult, am fost conştientă, am fost informată de paşii intervenţiei, de la scoaterea măselei până la umplerea golului lăsat cu o plasmă, compusă din sângele care mi s-a recoltat în prealabil şi coaserea locului în care s-a lucrat medical. Am stat cu ochii închişi, însă ştiam tot ce mi se întâmplă şi încercam să mă comport normal
", a declarat Teo Trandafir, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod