Teo şi soţul ei dorm separat

Vedeta TV și soțul ei, Constantin Iosif, îşi rezolvă problemele cotidiene singuri şi dorm separat, anunţă site-ul WOWbiz.ro.

Constantin Iosef s-a mutat săptămâna trecută în apartamentul sau din zona Lacul Tei din Capitală. Cu o mină abătută şi cu câteva kilograme în plus, soţul lui Teo Trandafir a mers într-un centru comercial, de unde şi-a cumpărat singur lenjerie de pat, o pilotă şi două perne.

Paparazzii de la WOWbiz.ro au petrecut mai multe zile în preajma lui Teo Trandafir, iar aceştia susţin că Teo şi soţul nu prea mai au multe lucruri în comun.

Vedeta îl are mai mereu alături pe vechiul ei prieten Marian, zis “domn’ Profesor”, de fiecare dată când iese în oraş.Într-una din zile, Teo şi “profu’” au plecat de la casa vedetei, din Pipera, şi au făcut o vizită la sediul postului Etno TV. Apoi au mers către Institutul Bancar, acolo unde s-au întâlnit cu nişte prieteni comuni.

Au plecat în grup către un restaurant, între timp Marian încasând şi o amendă de circulaţie.

O zi întreagă practic, nici urmă de Constantin Iosef, motive de întrebări pentru paparazzi, care au încercat să afle unde se află acesta. Se pare că soţul lui Teo şi-a luat câteva lucruri şi s-a mutat singur în apartamentul său din zona Lacul Tei, scrie site-ul citat de RTV.

Cu două zile înainte, Iosef a mers la un centru comercial specializat în produse de casă, de unde şi-a achiziţionat o pilotă, două perne, aşternuturi şi o husă pentru pilotă, scoţând din buzunar aproximativ 700 de lei.


Soţul lui Teo s-a întors la apartament şi a urcat toată marfa în casă, din logica evenimentelor putandu-se desprinde concluzia că Iosef va dormi acolo cel puţin pentru o bună bucată de timp.

Surse din anturajul bărbatului, citate de site-ul amintit, susţin că Iosef ar fi petrecut toată săptămâna, inclusiv weekend-ul trecut, separat de soţia lui! Ieri, maşina lui a stat parcată toată ziua în faţa blocului în care acesta s-a retras singur de câteva zile, iar soţul lui Teo nu a părăsit deloc apartamentul, mai scrie WOWbiz.ro.

Foto: Mediafax / WOWbiz.ro

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • trandafir pe 1 Ian 2013, 17:36
    era si cazul

    Bai frate, da asta-i barbat chipes cum dreaq de n=-a gasit-o decat pe baluba asta de teo. imi pare rau, dar io s0a vad dezbracata nu mi-ar trebui nici in papuci....

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod