Teo, din nou pe masa de operaţie: "Îmi este frică de mor!"

După intervenţia chirurgicală suportată anul trecut la stomac, vedeta TV se pregăteşte pentru o nouă operaţie. Medicii îi vor implanta o plasă de susţinere a muşchilor, absolut necesară, pentru a nu risca apariția unor complicaţii grave la abdomen.
Deși a trecut prin situații mult mai dificile, Teo a mărturisit că se teme de această operație. "După ce mi-am tăiat stomacul şi am reuşit să dau jos atâtea kilograme, este momentul acum pentru o intervenţie la muşchii abdominali. E o operaţie de hernie hiatală de care îmi este frică de mor, dar, pe de altă parte, sunt conştientă că altfel nu se poate, iar cu cât las timpul să treacă, situaţia se agravează!", a spus ea pentru wowbiz.ro.

Teo a explicat de ce e important să facă această operație: "Am vorbit cu medicul meu şi, în scurt timp, trebuie să îmi pună o plasă de susţinere a muşchilor abdominali, care sunt făcuţi praf după operaţia de anul trecut.
Mai am de slăbit vreo câteva kilograme, apoi, o vreme, e musai să rămân în aceeaşi greutate, pentru că muşchiul să se adune, unul lângă celălalt şi abia pe urmă intervine chirurgul."


"Recunosc că mi-e teamă, deoarece ştiu ce înseamnă să treci prin experienţe de acest gen, am stat mult pe patul de spital şi momentele acelea nu m-au întărit, dimpotrivă. Când eşti aproape de dramă, cum am fost eu, ceva din structura ta te slăbeşte, nu mai este deloc cum era.
Însă, sper să fie bine, iar la ora operaţiei să fiu puternică"
, a mai spus Teo.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Septembrie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • bob pe 18 Sep 2014, 14:05
    cam mult..

    ...o bagati in seama-,si ii place,evident,si ei-Mi se pare de prost gust sa tot citim amanunte despre ce si-a mai taiat,ce si-a mai cusut,sa stie natiunea toate diagnosticele ei si toate amorurile, cat de prost sta cu banii(saraca!) si cum a fost nevoie sa o angajeze Kanalul D cu zeci de mii de euro...pt cat de "geniala" e (a uitat cand marturisea sincer ca e cam...retard...) Ar ajunge sa-si faca bine treaba, sa-si creasca frumos copilul si atat!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod