Taylor Swift dă în judecată un DJ pentru că i-a pus mâna pe fund

Cântăreaţa l-a acţionat în judecată pe David Mueller, gazda unei emisiuni radio, susţinând că în timpul unei întâlniri din 2013 acesta a atins-o în mod intenţionat cu mâna pe fund, potrivit people.com.
Reacţia lui Taylor vine după ce în septembrie anul acesta DJ-ul a dat-o în judecată susţinând că a fost concediat din cauza declaraţiilor false ale vedetei. Incidentul s-a petrecut înaintea unui concert susţinut de cântăreaţa americană în iunie 2013.

DJ-ul a recunoscut incidentul, dar susţine că cel care a atins-o pe Taylor a fost Eddie Haskell, superiorul său de la postul de radio KYGO.

"Taylor Swift ştie exact cine a comis fapta asupra sa. A fost cu siguranţă Mueller.
Scopul acestui proces este de a demonstra că Mueller este singurul responsabil pentru acest gest nepotrivit şi umilitor care a avut-o ca ţintă pe Taylor Swift, dar şi de a servi ca un exemplu pentru alte femei care sunt supuse public unor astfel de acte şocante şi umilitoare
", se arată în petiţia depusă de avocaţii vedetei.

Incidentul s-a petrecut în timpul unei întâlniri dintre Mueller, iubita acestuia şi Taylor Swift, înaintea unui concert. "Mueller, în mod intenţionat, i-a băgat mâna sub fustă şi i-a atins o parte intimă a corpului, împotriva voinţei sale şi fără acordul său", se mai arată în documentul depus de avocaţii lui Taylor Swift, obţinut de jurnaliştii publicaţiei People.

În urma acestui incident, Taylor a fost şocată, cerând imediat ajutor managerului său, fotogtafului şi celor de la securitate.

Reprezentanţii vedetei au declarat că toţi banii câştigaţi în urma procesului vor fi donaţi unei organizaţii caritabile dedicată protecţiei femeilor în faţa unor astfel de acte de hărţuire sexuală.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
29 Octombrie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod