Targ dedicat animalelor de companie, intre 10-12 iunie

21 Martie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Targ dedicat animalelor de companie, intre 10-12 iunie

Daca iti doresti o pisica sau un catelus, atunci trebuie sa vizitezi targul PetExpo Romania la Zone Arena din Bucuresti, intre 10-12 iunie, unde vei avea ocazia sa adopti sau sa cumperi animalute din cele mai diverse rase. Canise, felise si asociatii pentru protectia animalelor vor fi prezente la PetExpo pentru a te ajuta sa gasesti catelusul sau pisicuta dorita.

Cea de-a treia editie a PetExpo te asteapta cu mult mai multe animalute, din specii si rase diverse, pentru ca tu sa-ti gasesti cel mai potrivit companion!

De asemenea vei fi indrumat de specialisti in domeniu asupra pasilor pe care ii ai de urmat in cresterea micutului tau prieten pentru a-i oferi o viata sanatoasa si fericita alaturi de tine.

Totodata in cadrul expozitiei vei gasi cea mai mare varietate de tipuri de hrana de pe piata romaneasca, suplimente alimentare, produse de igiena si farmaceutice, accesorii, hainute si culcusuri, si servicii precum cabinete veterinare, scoli de dresaj, pensiuni pentru animalele de companie, tot ceea ce tu si animalutul tau v-ati putea dori.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod