Targ de cadouri cu dragoste de Valentine's Day

1 Februarie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Targ de cadouri cu dragoste de Valentine's Day
Odata cu inceperea lunii februarie, suntem deja in luna indragostitilor. Sarbatorim Valentine's Day sau Dragobete, nici nu mai conteaza cum se numeste, noi sarbatorim iubirea... AMORE, LOVE, IUBIRE..., se desfasoara in perioada 07-14 Februarie chiar in pasajul Intercontinental de la Universitate. Targul este deschis zilnic intre orele 10.00-20.00.

Vom face cu adevarat o sarbatoare in aceasta perioada, si chiar Cupidon va fi in preajma, cu sagetile dragostei in tolba, pentru a uni macar pentru cateva zile, indragostitii popositi la targ.


Va vom poza pentru eternitate in ipostaze foarte haioase, si o sa va dam si certificat, sa fie totul parafat.
Aici vei gasi cadoul potrivit pentru iubitul/iubita ta sau pentru cineva drag. Ciocolata, pernute inimioare, sapunuri parfumate cu arome de trandafiri, uleiuri de masaj, lumanari, toate speciale pentru aceste zile pline de romantism. Pietre sempretioase vor sclipi in toate culorile pentru a te face si mai iubit, montate in bijuterii create special de maini dibace.

Te asteptam cu oferte spectaculoase, daca dovedesti ca esti indragostit !

Pentru detalii legat de eveniment puteti accesa site-ul: www.helloevents.ro

Parteneri media: Eva.ro, Port.ro, Calendarevenimente.ro, Metropotam.ro, Jurnalul National, Zile si Nopti, National, Sapte Seri.

Eveniment realizat cu sprijinul Metrorex.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod