"Tango" o sustine pe Anca Parghel

Facebook Twitter Comenteaza


Revista "Tango" s-a alaturat prietenilor si familiei Ancai Parghel, care au demarat o campanie de strangere a fondurilor necesare unei noi operatii a celebrei cantarete romane, afectata din nou de cancer.
 
Anca Parghel, care a invins o data crunta boala in urma cu cativa ani, are o sansa in lupta cu cancerul, daca se opereaza la o clinica din strainatate. Persoanele dornice sa ajute la strangerea celor aproximativ 100.000 de euro necesari pentru acoperirea cheltuielilor de operatie, spitalizare si recuperare, pot face donatii in conturile deschise de Ciprian Parghel, fiul cantaretei, la banca ING: in lei - RO30INGB0000999901012954 si in euro - RO73INGB0000999901012956.

Cunoscuta solista, care a batut lumea in lung si-n lat, incantand generatii de melomani cu vocea sa, a acordat recent un interviu revistei "Tango", declarand ca a ales sa isi accepte boala si sa nu o priveasca precum o pacoste, ci ca pe un semn de la Dumnezeu. "Dumnezeu iti da un semn ca te iubeste, vrea sa inveti, sa evoluezi. Trebuie sa iei boala nu ca pe un inamic, ci ca pe un partener, sa vorbesti cu ea si sa ii spui: "Inteleg de ce ai venit, iti multumesc ca ai venit sa ma ajuti!", a declarat artista.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod