"Sunt sigur ca voi fi omorat"

14 Iulie 2009
Facebook Twitter Comenteaza


Acestea au fost cuvintele pe care Michael le-a spus fiicei sale, Paris.

Legenda pop, care a murit luna trecuta in urma unui atac de cord la varsta de 50 de ani, s-a confesat fiicei sale Paris, in varsta de 11 ani, cu o luna inainte: "Voi muri in curand. Cineva ma vrea mort!"
 
Scriitorul Ian Halperin este de parere ca Michael o considera pe Paris ca fiind singura persoana in care putea avea incredere: "I-a spus ca nu crede ca va trai pana la sfarsitul lui iunie. Michael se simtea foarte rau si, din pacate, nimeni nu l-a putut ajuta", mai scrie Halperin in cartea sa "Fara masca: Ultimii ani din viata lui Michael Jackson".

Ian mai sustine ca un angajat de-al lui Michael i-a spus ca starului pop ii erau administrate pastile ca si cum erau bomboane.
"Oamenii din jurului lui l-au omorat. Michael avea dureri groaznice, mai ales in ultimele luni, si de aceea se vedea nevoit sa recurga la medicamente. Chiar el a recunoscut ca nu se simte in stare sa sustina atatea concerte. Organizatorii planuiau sa 'camufleze' aceste showuri cu videoclipuri noi si vechi, dar si cu o echipa de dansatori". 

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Adriana pe 15 Iul 2009, 13:21
    MJ

    Eu una nu cred nimic din ce spune acest Halperin..tot el afirma in aceeasi carte ca Michael era homosexual..Vrea sa scoata bani de pe urma mortii lui MJ la fel ca si altii.. Iar ideea ca ar fi fost omorat sau ca i s-ar fi "plasat" multe medicamente periculoase a fost mentionata de mult timp, de multe alte persoane..inclusiv de fratele lui Michael, Randy Jackson, care se mutase la el cu 2 saptamani inainte sa moara.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod