Sting cere legalizarea consumului de marijuana

2 Aprilie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Sting cere legalizarea consumului de marijuana

Cantaretul britanic Sting le-a cerut autoritatilor americane sa renunte la "razboiul" impotriva drogurilor si sa legalizeze consumul de marijuana, declansand un val de critici din partea organizatiilor care militeaza pentru interzicerea acestor substante, informeaza Mediafax.

Intr-o petitie prin care a solicitat legalizarea consumului de marijuana, cantaretul britanic in varsta de 58 de ani a declarat ca fondurile folosite pentru interzicerea acestei substante ar putea fi utilizate impotriva saraciei si a incalzirii globale.

Sting considera ca mii de consumatori de marijuana sunt trimisi inutil la inchisoare in fiecare an, pentru o "crima" care nu raneste pe nimeni, iar drepturile civile sunt "calcate in picioare" de organismele justitiei americane, care au fost "militarizate".

Aceste comentarii ale cantaretului britanic au provocat nemultumirea organizatiilor antidrog.
Un membru al grupului DARE, care preda in scolile americane cursuri despre pericolele la care se expun consumatorii de droguri, a declarat: "Ar trebui sa se limiteze la cantat si sa nu se amestece in chestiuni pe care nu le intelege. Nu avem nevoie de staruri pop care sa iasa in fata cu astfel de declaratii iresponsabile".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod