Stephan Pelger şi Simone Anes au lansat la Bucureşti colecţia „Blossom”, primăvară-vară 2013

Colecţia „Blossom” semnată de duo-ul Stephan Pelger şi Simone Anes a fost lansată sâmbătă, 28 aprilie, în lounge-ul The Gang, cu susţinerea Mini Cooper.
Colecţia „Blossom” semnată de duo-ul Stephan Pelger şi Simone Anes a fost lansată sâmbătă, 28 aprilie, în lounge-ul The Gang, cu susţinerea Mini Cooper.

În prezenţa a sute de invitaţi printre care şi persoane publice ca Andreea Raicu, Dana Rogoz, Laura Cosoi, Dana Sota, Raluca Lazăruţ şi pe ritmurile incendiare ale muzicii alese de Simone Anes, au fost aduse în prim plan ţinute spectaculoase care fac parte din cea mai nouă colecţie, cea de primăvară-vară 2013.

„Colaborarea cu Simone Anes este o sursă de inspiraţie pentru mine şi intenţionez să o duc mai departe prin realizarea de noi colecţii dedicate petrecerilor. Sunt încântat de invitaţia celor de la The Gang lounge de a continua pe tot parcursul verii seria de petreceri în care moda, muzica şi distracţia se îmbină atât de natural”, a declarat designerul.

Bucurându-se de acelaşi succes ca la Munchen, “Blossom” redă un concept unic de fusion, un duo dintre modă şi ritm, rezultatul fiind un spectacol inedit, surprinzător datorită combinaţiilor neaşteptate de texturi şi culori – paiete şi nuanţele de auriu, bronz, lila şi roze.

Debutul lui Stephan Pelger cu unul dintre cei mai renumiţi Dj house-electroglam ai Germaniei, Simone Anes, îşi propune să apropie creaţiile designerului de petrecerile glam şi totodată să ducă brandul pe covorul roşu al celor mai cosmopolite oraşe din lume printre care şi Cannes, Saint Tropez sau Mykonos.

Noua linie primăvară-vară 2013 dedicată petrecerilor va fi disponibilă atât la atelierul designerului, cât şi online.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod