Stelele Baletului Rus vin la Bucuresti

Facebook Twitter Comenteaza
Fascinatia dansului pe scena Salii Palatului din Capitala: pe 2 octombrie, prim-solistii celor mai faimoase companii de dans din patria baletului - celebrul Teatru Bolshoi, Teatrul Academic din Moscova, Teatrul Muzical "K.S. Stanislavski si VI. I. Nemirovich-Danchenko", Baletul din Kremlin, Academia Nationala De Teatru si Balet Clasic, Teatrul Mariinski, si nu numai -  vor prezenta publicului romanescu un spectacol stralucitor, de neegalat.
 
Niciodata pana acum un spectacol de balet nu a adunat atatea staruri pe o singura scena.
Cei mai buni balerini ai scolii de dans rusesti, monstrii sacri ai podiumului moscovit: Natalya Balakhnicheva, Aydar Akhmetov, Liliya Musavarova, Anna Antonicheeva, Mark Peretokin, Georgi Smilevsky, Ekaterina Krysanova, Aleksandr Volchkov, Vladimir Neporzhniy, Farukh Ruzimatov, Dmitriy Zababurin vor interpreta fragmente din Lacul Lebedelor, Carmen, Adagio, Spartacus, Baiadera... Doua ore de vis, o ocazie exceptionala de a vedea 14 dintre stelele baletului rus (faimosi maestri si talentati tineri primi-balerini), acompaniati de un impresionant corp de balet, in acelasi spectacol.
 

Biletele s-au pus in vanzare prin intermediul site-ului www.ticketpoint.ro si in reteaua magazinelor Diverta din Bucuresti si din intreaga tara. Pretul biletelor variaza in functie de categorie, de la 82 la 195 RON.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod