Starurile Beatles, impreuna intr-un concert caritabil

5 Martie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Starurile Beatles, impreuna intr-un concert caritabil

Paul McCartney si Ringo Starr, membrii legendarei trupe Beatles, vor aparea in cadrul unui concert caritabil ce va avea loc in New York, potrivit bbc.co.uk. In timp ce Paul McCartney va fi cap de afis la concertul de pe 4 aprilie, Ringo Starr a fost numit invitat special.

Fundatia organizatoare a anuntat initial ca cei doi vor urca impreuna pe scena, dar un purtator de cuvant al lui McCartney a declarat ca nu s-a discutat o posibila colaborare, in timp ce purtatorul de cuvant al lui Starr a spus ca acesta "va canta cateva piese individual".

Bazele fundatiei organizatoare au fost puse de regizorul David Lynch, care isi doreste sa promoveze meditatia transcendentala in scoli.
Intr-o declaratie referitoare la acest show, Paul McCartney a dezvaluit ca practica acest tip de meditatie de 40 de ani. "In momente de nebunie, m-a ajutat sa gasesc clipe de serenitate", a spus acesta.

Organizatorii concertului isi doresc sa stranga suficienti bani pentru a putea invata un milion de copii cu probleme sa mediteze.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod