Soţul Andreei Bănică, executat silit pentru un contract de 10.000 de euro

Impresarul Lucian Mitrea s-a angajat să aducă artişti într-o discotecă de pe litoral. După ce a încasat avansul, el i-a lăsat pe patronii clubului cu ochii în soare.
Procedura de executare silită a fost declanşată pentru recuperarea unui avans de 10.000 de euro, încasat pentru furnizarea de servicii artistice unei cunoscute discoteci din Costineşti, în sezonul estival 2013. La această sumă care se adaugă 4.721 de lei reprezentând cheltuieli de judecată, dar şi prejudiciul provocat de nerespectarea contractului, sumă încă nestabilită, relatează Libertatea.

Patronii păgubiţi spun că a fost pentru prima oară când au rămas fără artişti în plin sezon estival, serviciu pentru care Lucian Mitrea a primit, prin firma lui, un avans şi se obliga să îi pună la dispoziţie, pentru recitaluri, în intervalul 20.06-30.08.2013, pe Andreea Bănică, Ruby, Alex Velea, Radio Killer, Sore & Mihai Ristea, Cabron & Brighi şi Smiley.
Dintre aceştia, doar ultimul a ajuns în discotecă şi, deşi s-au plătit circa 22.000 de lei numai pentru recitalul lui, Smiley a ajuns cu întârziere şi s-a declarat nemulţumit că n-a avut un public numeros, scrie ziarul citat.

"În ciuda stăruinţelor noastre de a încheia amiabil procesul, Lucian Mitrea s-a dovedit ostil. Mesajul său, trimis nouă, a fost unul foarte direct: «Nici banii nu vi-i mai dau, nici la proces nu vin». Într-adevăr, în ultimii doi ani, nu s-a prezentat la Judecăria Cornetu, unde a fost procesul pe rol.
Ne-am judecat timp de doi ani pentru că domnul Mitrea, ca orice om de afaceri care nu are nimic de ascuns, şi-a tot schimbat firmele"
, au declarat pentru Libertatea acţionarii discotecii.

Aceştia se plâng că Mitrea le-a compromis activitatea şi imaginea, mai ales că apucaseră să tipărească materialele de promovare cu artiştii care urmau că susţină recitaluri în localul lor. Ei aşteaptă acum punerea în aplicare a procedurii de executare silită, în timp ce Lucian Mitrea şi Andreea Bănică se distrează în vacanţă, în Israel.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod