Soţia perfectă se întoarce la Diva Universal cu sezonul 3

Noul sezon va avea premiera în martie, exclusiv la Diva Universal
Julianna Margulies, câştigătoarea a două premii Globul de Aur şi SAG Awards şi nominalizată la Primetime Emmy, pentru rolul din “Soţia perfectă”, se întoarce în sezonul 3 al serialului. Un nou sezon plin de surprize şi răsturnări de situaţie, care va surprinde telespectatorii prin transformarea spectaculoasă a personajului principal, Alicia Florrick! “Soţia perfectă”, sezonul 3 are premiera pe 4 martie, la Diva Universal şi se difuzează în fiecare duminică de la 21:00!

În sezoanele anterioare din “Soţia perfectă”, telespectatorii au putut-o urmări pe Alicia Florick (Julianna Marguelis) în rolul unei soţii şi mame care îşi asumă cu mult curaj întreaga responsabilitate pentru familia sa şi reintră în câmpul muncii după ce scandalul sexual şi de corupţie politică al soţului ei îl trimite în spatele gratiilor.

Trecând peste trădarea şi umilinţa publică cauzată de soţul ei, Peter (Chris Noth), Alicia Florrick îşi urmează cariera sa de avocat al apărării.
Ca asociat junior la o prestigioasă firmă de avocatură din Chicago, aceasta i se alătură vechiului ei prieten, fost coleg de şcoală şi partener, Will Gardner (Josh Charles), cu care împărtăşeşte sentimente profunde de simpatie.
Celălalt partener al firmei, Diane Lockhart (Christine Baranski), apreciază munca Aliciei – şi relaţiile ei. Diane şi Will decid să o răsplătească pe Alicia oferindu-i un post de asociat cu normă întreagă, în defavoarea lui Cary Agos (Matt Czuchry) care, mai târziu, acceptă un post în cadrul biroului Procurorului General.

Purtând întreaga responsabilitate pentru familia sa, Alicia se împarte între viaţa profesională şi cea personală, încercând să asigure un cămin stabil copiilor ei, Zach, în vârstă de 15 ani şi Grace, în vârstă de 14 ani.

La finalul dramatic al sezonului 2, Peter este achitat şi reuşeşte să fie reales cu ajutorul consultantului său de imagine Eli Gold (Alan Cumming).
Însă căsnicia Aliciei şi a lui Peter se destramă când aceasta află că bărbatul s-a culcat cu Kalinda (Archie Panjabi), anchetatoarea internă misterioasă a firmei care a devenit prietena şi confidenta Aliciei..

În sezonul 3 vom afla dacă prietenia dintre Alicia şi Kalinda se destramă definitiv sau legătura dintre cele două prietene este suficient de puternică încât să aibă grijă în continuare una de cealaltă. De asemenea, vom vedea cum evoluează şi relaţia de dragoste dintre Alicia şi Will. Acum separată de soţul ei, Alicia îşi poate permite, în cele din urmă, să cedeze sentimentelor ei pentru Will.

În afară de legăturile complexe dintre personaje, sezonul 3 aduce şi noi cazuri incitante, prin care Alicia Florick se face remarcată în sala de judecată.
La premiera noului sezon, Alicia trebuie să lase deoparte problemele din viaţa personală pentru a apăra un musulman acuzat că şi-a omorât colegul de clasă evreu. Urmează un caz de calomnie a unui cetăţean britanic, o confruntare în cadrul unei medieri cu fosta iubită a lui Will, un caz în care martorul devine principalul suspect dar şi un caz în care martorul cheie al Aliciei se sinucide.

Nu rataţi premiera celui mai nou sezon al serialului american de mare succes, “Soţia perfectă”, duminică, 4 martie, de la 21:00, exclusiv la Diva Universal!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod