Smiley te face vedeta!

12 Februarie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Smiley te face vedeta!

In perioada 14 februarie - 8 martie, vizitatorii Baneasa Shopping City au ocazia de a participa la un concurs, al carui premiu consta in aparitia in noul videoclip al lui Smiley, "Designed to love you".

Participantii la concurs trebuie sa trimita o fotografie prin bluetooth, iar poza sa exprime intr-un mod inedit dragostea pentru partenerii lor de viata. Cea mai originala fotografie va fi premiata, iar castigatorul si perechea sa vor face parte din noul videoclip al lui Smiley. Fiecare fotografie va putea fi admirata de vizitatori, deoarece imaginile vor fi incarcate pe plasmele din mall.


Smiley si un juriu prestabilit vor alege castigatorul in data de 8 martie. Videoclipul va fi difuzat pe canalele TV de specialitate incepand cu mijlocul lunii martie.

Cantaretul a declarat: "Pentru mine, campania 'Designed to love you' este mai mult decat o interactiune cu publicul care imi apreciaza muzica. Este o formula inedita de a le transmite aprecierea mea pentru curajul de a-si striga in gura mare dragostea fata de partener si pentru bucuria de a-si exprima la fel ca si mine sentimentele si pofta de viata prin intermediul muzicii.".


Vizitatorii care vor participa la acest concurs vor primi mesaje cu oferte speciale din partea magazinelor din Baneasa Shopping City si Feeria. In perioada concursului, Zonele Town Square si Food & Fun City vor deveni un restaurant imens, iar magazinele vor avea oferte speciale: Tosca Blu, Next, Cavaliere si multe alte branduri vor oferi reduceri de pana la 60% la produse selectionate. De asemenea, in perioada 12-22 februarie, vor fi oferte si bonusuri.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod