Sienna Miller s-a despărţit de logodnicul ei

Actriţa britanică s-a despărţit de logodnicul ei, actorul şi modelul Tom Sturridge, punând astfel capăt unei relaţii care a durat patru ani, informează cotidianul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.
Potrivit unor surse citate de tabloidul The Sun, actriţa şi iubitul ei, care şi-au început relaţia în 2011 şi s-au logodit în 2012, s-au despărţit deja în urmă cu câteva săptămâni şi speră să rămână prieteni apropiaţi în viitor.

Sienna Miller, în vârstă de 33 de ani, a fost fost fotografiată pentru ultima dată în compania iubitului ei în vârstă de 29 de ani la începutul acestei luni, la Ibiza, alături de fiica lor, Marlowe, în vârstă de trei ani.

Sienna Miller a avut o relaţie cu Jude Law, marcată de numeroase împăcări şi despărţiri, notează Mediafax.
Cei doi s-au despărţit definitiv la începutul anului 2011. Cele două vedete au avut o relaţie şi la mijlocul deceniului trecut, dar şi-au anulat logodna în 2006, după ce Law a avut o aventură cu bona copiilor săi, care a divulgat amănunte despre acest lucru tabloidelor britanice.

Sienna Miller a cochetat cu industria modei, lucrând ca model şi designer. Miller a devenit cunoscută pentru rolurile din filmele "Alfie" (2004), "Factory Girl" (2006) şi "Triunghiul dragostei" (2008).
În 2009, Miller a apărut pe afişul filmului "G.I. Joe: Rise of Cobra", iar în 2014 s-a remarcat în două pelicule de succes - "Foxcatcher" şi "Lunetistul american/ American Sniper".

Tom Sturridge s-a remarcat în filme precum "Bâlciul deşertăciunilor/ Vanity Fair" (2004), "Julia/ Being Julia" (2004), "Maestro"(2010) şi "On the Road" (2012).


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod