Andreea Marin vine astăzi în platoul emisiunii Vorbește lumea pentru a vorbi despre diferențele mari de vârstă în cuplu

În ediția de ieri, Nadine, Sore, Vica Blochina și Răzvan Fodor au vorbit despre obsesia slăbitului. Ei au prezentat povestea Ralucăi Bădulescu, care a reușit să treacă printr-o transformare uimitoare, slăbind 66 de kilograme. Raluca a venit în platoul emisiunii Vorbește lumea și a povestit despre cum s-a schimbat viața ei pe parcursul acestei transformări. De cealaltă parte, Carmen Brumă a vorbit despre importanța sportului în procesul de slăbire și avantajele unui stil de viață sănătos.
Ieri, telespectatorii au aflat și multe informații interesante despre zodiacul chinezesc. “Se pare că, după zodiacul chinezesc, aici sunt doi iepuri și doi șerpi!” a spus Nadine după ce a aflat că ea și Sore sunt în zodia șarpelui, iar Vica și Răzvan sunt în zodia iepurelui.

Vedetele la plajă au fost în centrul atenției, iar imaginile inedite ale trupurilor bronzate au făcut deliciul publicului. Ultimele tendințe în materie de costume de baie au fost dezbătute de Diana Enciu și Alina Tănasa, două dintre cele mai apreciate bloggerițe de fashion.
 

În ediția de astăzi, cei patru prezentatori vor vorbi despre diferențele mari de vârstă în cuplu, iar Andreea Marin va veni în platoul emisiuni pentru a dezbăte împreună cu ei această temă. Nu vor lipsi exemple celebre de cupluri în care diferența de vârstă este vizibilă, dar, cu toate acestea, relația funcționează.

Telespectatorii vor afla care sunt secretele pentru ca o astfel de relație să funcționeze, dar și o reteță uimitoare, denumită simplu: Elixirul tinereții.

Vorbește lumea – de luni până vineri, de la 15:00 la 17:00, numai la PRO TV!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod