Shia Labeouf s-a bătut într-un bar londonez

Starul francizei "Transformers" a fost implicat într-o altercaţie într-un bar din Londra. El se afla în barul Hobgoblin din cartierul londonez New Cross, alături de actriţa Mia Goth, colega sa din distribuţia filmului "Nymphomaniac".

Incidentul a pornit după ce unul dintre admiratorii săi a încercat să îi fure actorului şapca pe care o purta în acel moment, informează site-ul contactmusic.com, citat de agenția Mediafax.

Shia Labeouf a pozat alături de câţiva dintre fanii săi, însă lucrurile au luat degenerat în momentul în care unul dintre aceştia i-a luat şapca şi a refuzat să i-o mai înapoieze.

Cei doi s-au luat imediat la bătaie, afirmă tabloidul The Sun.

"Mama ei (mama actriţei Mia Goth, n.r.) locuieşte pe această stradă.

Ea a venit în Marea Britanie pentru a-şi vedea mama şi l-a invitat şi pe el. El a devenit puţin cam frustrat şi s-a produs o mică încăierare", a declarat Mark Harris, patronul barului.

Shia LaBeouf a devenit celebru după rolul din SF-ul "Transformers - Războiul lor în lumea noastră" (2007), care s-a bucurat de un imens succes de casă. În anul următor, LaBeouf a fost distribuit în alte două pelicule cu încasări deosebite - "Indiana Jones şi Regatul Craniului de Cristal" şi "Eagle Eye/ Ochi de vultur", notează Mediafax.

Anul 2009 i-a adus din nou două roluri în filme cu succes de casă - "Transformers: Răzbunarea celor învinşi" şi "New York, I Love You", iar în 2010 a jucat alături de Michael Douglas în "Wall Street: Banii sunt făcuţi să circule".

 

Foto: AFP / Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Noiembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod