Sergiu Nicolaescu, in continuare in spital

de Ileana Voicu Ghinea, 25 Aprilie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Sergiu Nicolaescu, in continuare in spital

Regizorul a fost internat sambata la spitalul Floreasca din capitala, dupa ce a cazut si s-a lovit la cap. Purtatorul de cuvant al spitalului de urgenta, Bogdan Oprita, a declarat ca Nicolaescu a suferit o contuzie usoara la nivelul fruntii. Regizorul a fost supus unei interventii chirurgicale minore prin care i s-a suturat plaga.

Istoricul medical recent al celui mai prolific regizor roman este ingrijorator. In luna mai a anului trecut, Sergiu Nicolaescu a fost internat pentru cateva zile in Spitalul Elias din Capitala, din cauza unor probleme digestive.

In luna ianuarie 2008, regizorul Sergiu Nicolaescu a suferit doua interventii chirurgicale pe creier, din cauza unui hematom la cap, care ii aparuse cu doua luni inainte, in urma unei cazaturi pe scari.
La cateva zile de la interventiile chirurgicale, regizorul a ajuns din nou spital din cauza unor tulburari de ritm cardiac. La sfarsitul lunii ianuarie 2008, regizorul Sergiu Nicolaescu si-a revenit.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • maxOutlet pe 26 Apr 2010, 00:59
    calvin klein , diesel, guess, miss sixty, lacoste

    w w w. m a x O u t l e t . r o - Haine, Incaltaminte si Accesorii Αutentiсe din ultimele colectii la pret de Οutlet in ambalaj original cu insemnele brandului respectiv , etiсhete, holograma sau certificat de autenticitate, si acte de provenienta! LAСOSTE , СALVΙN ΚLEΙN , GUESS, ENERGIE , DІESEL , DSQUARED2 , MISS SIXTY -> CONVINGE-TE SI TU !

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod