Scarlett Johansson face nunta în august

Actriţa se va căsători în luna august, afirmă mai multe surse care susţin că au auzit-o pe vedeta americană dezvăluind această informaţie în timpul unei cine organizate de Martha Stewart weekendul trecut.

Scarlett Johansson, în vârstă de 29 de ani, a fost auzită spunându-le oaspeţilor prezenţi la cina organizată de Martha Stewart în vila ei din East Hampton, sâmbătă seară, că se va căsători cu jurnalistul francez Romain Dauriac - cu care este deja însărcinată - peste patru săptămâni, relatează New York Post, informează site-ul femalefirst.co.uk, citat de agenția Mediafax.

14ani este vârsta la care Johansson s-a remarcat după ce a jucat alături de Robert Redford în filmul
Locul în care va avea loc nunta este ţinut în secret, însă jurnaliştii americani cred că vedeta americană şi iubitul ei se vor căsători fie la Paris, fie în casa lor de vacanţă din Hamptons, unde şi-au petrecut întreaga vară.

Scarlett Johansson şi Romain Dauriac au fost însoţiţi la acea cină - care a marcat lansarea seriei P2-1998 a brandului de şampanie Dom Pérignon - de alte vedete de marcă, precum Howard Stern şi soţia acestuia, Beth Ostrosky, Katie Couric, Matt Lauer, Barbara Walters, Rachel Zoe şi Harvey Weinstein.

Scarlett Johansson a fost căsătorită cu actorul canadian Ryan Reynolds din 2008 până în 2011.

Artista americană a avut apoi o relaţie de câteva luni cu actorul american Sean Penn.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod