Saptamana viitoare se da De Phazz la TNB

19 Noiembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Luni, 24 noiembrie, la Sala Mare a Teatrului National Bucuresti, de la ora 20.00, are loc un concert cu muzica, dedicat iubitorilor de jazz-lounge de calitate. In acest moment, mai sunt bilete disponibile la categoria de pret de 129 RON si pot fi achizitionate prin intermediul site-urilor www.ticketpoint.ro si www.bilete.ro, precum si in reteaua magazinelor Diverta din Bucuresti si din intreaga tara.

De Phazz este un acronim pentru destination f(ph)uture jazz. Muzica lor este chintesenta genului lounge: eleganta, cool, urbana, actuala.


Trupa din Heidelberg a fost fondata in 1997 de Pit Baumgartner, si a fost de la bun inceput conceputa ca un proiect deschis. Mai exact, componenta trupei este in continua schimbare - un fapt interesant, specific De Phazz. Producatorul si totodata DJ-ul trupei, Pit Baumgartner, alege noi membrii pentru fiecare album pe care il lanseaza, tocmai pentru a evita monotonia si a crea un sound surprinzator de fiecare data.

In Romania, fanii ii vor vedea pe scena Salii Mari a TNB pe Karl Frierson – vocal, Pat Appleton – vocal, Bernd Windisch – bas, Frank Spaniol – saxofon, Oli Rubow – tobe, Ralf Oehmichen – chitara si Pit Baumgartner – DJ.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod