S-a lansat primul magazin Palmers din Bucuresti

Facebook Twitter Comenteaza
S-a lansat primul magazin Palmers din Bucuresti

Palmers, firma austriaca din domeniul lenjeriei pentru femei si barbati, a intrat oficial pe piata din Romania. Incepând cu 18 aprilie 2008, primul magazin Palmers, situat in Baneasa Shopping City, in zona numita "Fashion Street", isi asteapta clientii cu peste 450 de produse de lenjerie, costume de baie, dress-uri, toate din colectia primavara-vara 2008.

In cazul produselor din gama de articole pentru femei, acestea sunt structurate pe 3 linii de design: Palmers, Palmers Paradise si Palmers Selezione.
Aceasta clasificare este rezultatul actiunilor de relansare a companiei din anul 2005, cand au fost luate decizii legate de noua imagine Palmers, atat in ceea ce priveste logo-ul, gama de produse sau modul in care spatiile de vanzare reusesc sa transmita incredere femeii actuale.

"Lansarea Palmers in Romania a presupus investitii de peste 500.000 de euro, urmand ca acestea sa creasca pe masura extinderii retelei de magazine, atat in Bucuresti, dar si in tara. In urmatorii ani, mizam pe deschiderea a 10 magazine, atat in arii de comert stradal, cat si in cadrul viitoarelor proiecte de retail dezvoltate in marile orase" declara Ioana Berciu, unul dintrecei doi actionari ai companiei care detine franciza Palmers pentru Romania.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod