Roxana Iliescu revine la "6! Vine presa", iar Mbela pleaca in vacanta

Facebook Twitter Comenteaza
Roxana Iliescu revine la

Proaspata mamica Roxana Iliescu revine la rubrica mondena a emisiunii "6! Vine presa" pe  8 septembrie, zi in care colega ei Mbela pleaca in Gabon, intr-o vacanta de doua saptamani. Chiar daca nu ii va fi usor, Roxana se bucura din tot sufletul de revenire.

"Am dus dorul emisiunii enorm! In timp ce am fost in concediu postnatal, m-au sunat vedete, multe dintre ele fiindu-mi prietene, sa imi spuna diverse lucruri interesante, pe care simteam nevoia sa le comunic. Stiu ca imi va fi foarte greu, mai ales ca Vanessa nu are inca ore fixe la care trebuie sa o hranesc, dar sunt convinsa ca voi avea si ajutorul echipei.
La fel ca Teresa, si Vanessa va cunoaste de timpuriu studiourile B1!".

Odata cu revenirea Roxanei, Mbela  pleca in Gabon, acolo unde sunt stabiliti parintii si fiica ei, Francine, pe care nu a vazut-o de doi ani, pe cand avea 12 ani, iar de anul viitor intentioneaza sa o aduca in Romania, pentru a studia si a fi mult mai aproape de ea.

Mbela va profita de ocazie pentru a transforma vacanta intr-o reuniune – partiala – de familie. In afara de parintii si fiica sa, vedeta B1 se va mai intalni in Gabon cu unul dintre frati, stabilit in Israel, care va veni impreuna cu sotia si cei patru copii – nepotii Mbelei, pe care nu i-a vazut niciodata pana acum – si o sora din Congo.

Desi ar trebui sa se simta ca pestele in apa in Africa (ea fiind din Congo), Mbela spune ca "a trecut atat de mult timp de cand nu am mai fost in locurile in care m-am nascut, incat voi fi ca un turist: voi face foarte multe poze, voi asculta muzica traditionala si ma voi plimba prin piete sa vad daca felurile de mancare sunt cu mult diferite fata de cele din Congo".

Exotica prezenta de la "6! Vine presa" ne asigura ca nu va rata o vizita pe litoralul de acolo, daca pe cel romanesc nu a avut timp sa ajunga.
Mbela s-a gandit ca cel mai simplu ar fi ca, odata ajunsa in Gabon, sa inchirieze o masina, cu ajutorul careia sa viziteze mai usor locuri unice. "Cel mai mult ma atrag zonele rurale, care ma apropie de natura, asa ca nu imi voi refuza aceasta placere", marturiseste Mbela, a carei mare dorinta este ca in aceasta vacanta sa isi reaminteasca de viata in continentul negru.

Pescuitul, gratarul si rasfatul culinar pe care i-l va "administra" mama nu lipsesc din programul Mbelei. "Abia astept sa mananc mancare gatita de mama, o bucatareasa senzationala, in special peste in frunza de banane", spune vedeta, bucuroasa, emotionata si indiscutabil cu gandul doar la Africa ei draga.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod