Robin Williams a lăsat mesaje prin casă înainte de a se sinucide

Regretatul actor american a lăsat mai multe mesaje prin casă înainte de a se sinucide în august 2014, la 63 de ani, scrie luni ziarul spaniol ABC, citând o știre apărută în publicația "In Touch" pe baza declarațiilor făcute de o sursă apropiată familiei îndrăgitului artist.
"A scris pe bilețele de hârtie. A fost maniera lui de a spune adio, de a lăsa un mesaj legat de sinucidere. Spunea discret lumii că urma să-i reducă la tăcere, o dată pentru totdeauna, pe demonii care nu îi dădeau pace", a declarat sursa respectivă, referindu-se la bilețelele descoperite de cei trei copii ai lui Robin Williams — Zak, Zelda și Cody — în reședința californiană a acestuia din Tiburon.

"E vremea plecării"
și "M-am săturat de toate", a scris artistul.
Se pare că unele dintre mesaje ar fi fost găsite într-o valiză în care el își păstra unele din jucăriile din copilărie, în care spunea, de exemplu, că "Multe vor veni", relatează publicaţia citată de Agerpres.

Zelda Rae Williams, actriță și ea, a refuzat multă vreme să discute motivele care l-au determinat să se sinucidă pe tatăl său, deținător a mai multe premii de prestigiu, printre care și un Oscar. "Cred că nu are rost. Nu există motive pentru a întreba de ce, este un fapt împlinit", afirmat ea, într-un interviu pentru postul de televiziune NBC.
Opinând că "nu are sens să fie învinovățit cineva pentru cele întâmplate", Zelda Williams era de părere că singura soluție este "să mergi înainte și să-și trăiești viața", deși este nevoie de efort pentru a continua după un asemenea eveniment tragic.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod