REVELION BAMBOO 2012: GUESS WHO, GRASU XXL, TARAFUL DIN CLEANTE SI DIANA MATEI

22 Decembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza

Sambata, 31 decembrie, Bamboo Bucuresti, singurul club din Romania desemnat de catre reteaua internationala World’s Finest Clubs drept una dintre cele mai impresionante locatii din lume, te invita sa sarbatoresti prima noapte a anului 2012 intr-o atmosfera de exceptie. Invitati speciali: Guess Who, Grasu XXL, Taraful din Cleante si Diana Matei.

Cu un design ce se aliniaza standardelor de talie mondiala, servicii de calitate si o functionalitate ireprosabila, Bamboo a pregatit pentru noaptea dintre ani un program variat si complex , din care nu vor lipsi show-uri impresionante de coregrafie realizate de dansatori profesionisti, muzica de calitate si momente surprize.



Alaturi de MC Nonis, DJ-ii rezidenti Yameel si Seva, atmosfera din Bamboo va fi intretinuta si de unii dintre cei mai renumiti artisti de hip-hop, Guess Who si Grasu XXL, cu hit-urile “Tot mai sus”, “Maria Ioana- Flori Ilegale”, “Manifest”, “Locul Potrivit”, “Oriunde te duci”, “Lala song”.

Si pentru ca programul artistic sa fie cat mai diversificat, printre invitatii speciali se vor numara si Taraful din Cleante si Diana Matei, care vor interpreta cele mai cunoscute melodii de petrecere si populare.


Pe 31 decembrie, Bamboo  incepe anul 2012 cu o petrecere impresionanta si cel mai inedit program de entertainment! *Pretul unui bilet este de150 ron si include bufet suedez.

Rezervari: 0729 700 785 & 0724 234 650;  office@bambooclub.ro;  www.bambooclub.ro. Adresa: Str. Tuzla Nr.50.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod