Replica lui Cabral, după ce un tânăr l-a făcut "cioară"

Tânărul care l-a insultat pe Cabral a devenit vedetă negativă după ce prezentatorul i-a dat replica la atacul său rasist


"La poza asta comentează un rasist. Sau, mă rog, un domn care consideră că negrii sunt ciori. (…) Mă gândesc că avem un studiu de caz perfect aici. Hai să-l cunoaștem pe Lăzărescu Laurențiu, așa cum ni se înfățișează singur de pe profilul public de Facebook. Laurențiu este un băiat din Pantelimon. El are bicicletă. Laurențiu are și carnet de conducere, plus tricou cu DsquareD.

Laurențiu are trening. Gândește-te… câți oameni normali cunoști care se întâmplă să aibă și biclă, și carnet, și trening? Destul de mulți, este? Exact ce spuneam! Rasiștii nu par să fie diferiți de oamenii normali. Dar sunt", a scris Cabral pe blog.

"Laurențiu a spus ce crede despre mine, că-s o cioară. Eu am spus ce cred despre el, că pare om normal, păcat că-i rasist. Acum ai tu ocazia, dacă vrei, să-i spui lui Laurențiu ce crezi despre el. Chiar… tu ce crezi despre Laurențiu?", și-a stârnit Cabral cititorii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod