Record pentru fetele de la Amadeus: au cântat doar două minute şi jumătate în China!

La sfârşitul lunii aprilie, trupa Amadeus a fost invitată în China, la evenimentul de lansare a noului model Porsche Carrera 911 care a avut loc la Beijing, la China World Trade Center.

La sfârşitul lunii aprilie, trupa Amadeus a fost invitată în China, la evenimentul de lansare a noului model Porsche Carrera 911 care a avut loc la Beijing, la China World Trade Center.

Componentele trupei Amadeus sunt solicitate din ce în ce mai des la evenimente în afara graniţelor ţării. Pe 10 mai, ele au fost invitate la Cairo, de către reprezentanţa Toyota Egipt, pentru a susţine un minirecital la evenimentul de lansare a noului model de SUV Toyota Fortuner. Evenimentul a avut loc în aer liber, într-un loc care se integra perfect în peisaj: în spatele scenei erau câteva dune de nisip pe care a fost realizat un drive-test demonstrativ cu şoferi de raliu (sărituri peste dune la viteză mare, sărituri prin foc sau prin bălţi create artificial).
„Oamenii de acolo au fost foarte primitori şi profesionişti. Am stat patru zile, am vizitat Cairo si piramidele, am făcut multe fotografii şi am legat prietenii“, a declarat Andreea Runceanu (vioară electrică). 

De asemenea, la sfârşitul lunii aprilie, trupa Amadeus a fost invitată în China, la evenimentul de lansare a noului model Porsche Carrera 911 care a avut loc la Beijing, la China World Trade Center.
„A fost o experienţă inedită, la un nivel profesional de top. A trebuit să plecăm numai trei fete, fără Cristina, deoarece a avut o problemă de sănătate. Organizatorii evenimentului nici nu ne-au întrebat ce s-a întâmplat, dar au trecut imediat la treabă şi au făcut modificările necesare, în mai puţin de o zi, pentru ca totul să iasă perfect. Şi a ieşit, deşi acesta a fost cel mai scurt concert Amadeus susţinut până acum. Am cântat o piesă special compusă pentru acest eveniment, care a durat 2 minute şi jumătate“, a declarat Patricia Cimpoiaşu (violoncel electric).

Evenimentul de la Beijing a fost foarte bine organizat: scena a avut rampe hidraulice, pe un ecran imens s-au proiectat imagini şi efecte speciale, iar apariţia maşinilor pe scenă s-a făcut printr-un geam care a explodat printr-o detonare controlată.

Lansarea propriu-zisă a avut loc în trei oraşe: Beijing, Hangzhou şi Shanghai. „Din păcate, nu am putut participa la toate cele trei evenimente pentru că ar fi trebuit să rămânem în China timp de trei săptămâni, iar noi aveam alte angajamente confirmate. În cele cinci zile cât am stat în China, am vizitat Oraşul Interzis (fostul palat regal din centrul oraşului Beijing, unde nu aveau acces oamenii de rând) şi Marele Zid Chinezesc. Beijingul este combinaţie interesantă între arhitectura modernă şi cea tradiţională chinezească, între viaţa luxoasă din centrele de business (unde capitalismul este 100% prezent) şi aerul comunist care se simte peste tot. În China nu funcţionează Facebook, Youtube sau Twitter şi probabil nici alte reţele de socializare. Sunt blocate de un firewall naţional care se numeşte The Great FireWall of China. Ne-a plăcut foarte mult această ţară şi ne dorim să o revedem curând“, a declarat Patricia Cimpoiaşu.

Joi, 24 mai, fetele de la Amadeus vor lansa un nou single la „Neatza cu Răzvan şi Dani“, care se numeşte „Its my birthday“.

Trupa Amadeus, fondată în 2000, este un cvartet electric compus din: Andreea Runceanu (vioară), Cristina Filotti (clape), Alexandra Gromic (vioară) şi Patricia Cimpoiaşu (violoncel).

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod