Război la Cotroceni. Adriana Săftoiu, despre relaţia dintre Traian Băsescu şi Elena Udrea



O altă scenă picantă descrisă în Cronica de Cotroceni de către fosta consilieră relevă relaţia apropiată dintre Elena Udrea şi Traian Băsescu: "Pe la şase seara m-a chemat la el în birou. Ea, îmbracată în roşu, cu o fustă mini provocatoare, atârnând de biroul lui. Niciun gest de a masca atitudinea deloc neoficială şi nepotrivită locului. Elena m-a privit cu siguranţa femeii care poate sta la propriu pe biroul şefului".

"Udrea a reprezentat un capitol delicat din viaţa preşedintelui", scrie Adriana Săftoiu în volumul de 320 de pagini apărut la editura Polirom.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a reacţionat şi el vizavi de cele publicate de fosta consilieră Adriana Săftoiu.

Acesta a publicat un text mai lung, publicat pe Facebook, care demontează o parte criticile care i se aduc în explozivul volum:

”Nu există posibilitate intrării neanunţate, intempestive în biroul Preşedintelui, acest lucru fiind garantat şi prin prezenţa unui ofiţer SPP înarmat, la uşa biroului Preşedintelui.

Prin procedură, se garantează că Preşedintele nu poate fi surprins nici măcar de propriii consilieri în ipostaze neconvenabile (ex: discuţii telefonice cu demnitari români sau străini, luând masa, schimbîndu-şi cămaşa, uitîndu-se la televizor pe CNN, fără sacou sau fără cravată, cu pantofii scoşi din picioare, avînd un musafir aşezat într-o ipostază neprotocolară).

Fac precizarea că niciodată niciunui consilier nu i-a fost permisă încălcarea procedurii de acces în biroul Preşedintelui României.

Şi atunci cum putea fi surprinsă Elena Udrea în posturi neprotocolare?

Elena Udrea este şi a fost de o loialitate şi decenţă exemplare faţă de mine şi familia mea.

Orice fost consilier al Preşedintelui României din perioada 21 dec. 2004 – 21 dec. 2014 poate confirma că nu avea acces în biroul Preşedintelui decît prin această procedură.

Am subliniat doar câteva aspecte uşor verificabile pentru a constata distanţa de la realitate la fantezie”
.

27 Mai 2015
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Lingvistul pe 28 Mai 2015, 17:25
    Fiecare pasarica pe limba ei piere

    D-na Adriana Ana si Saftoiu, nu frumos la tine ce faci! La matale te-ai uitat, ca ai spart casnicia lui Peter Imre. Adriana Saftoiu a fost prinsa in flagrant si de sotul sau cu un amant, angajat al unei firme de publicitate. Asa ca e o frustrare a dansei ca a inghitit in sec.

    1
    1

  • marius stamboli pe 27 Mai 2015, 14:48
    Adriana Saftoiu incepe razboiul

    Nu cunosc motivele pentru care doamna Saftoiu a scris aceasta carte dar ma bate gandul ca nu minte.Nu ca m-ar interesa cum se giugiuleau cei doi(batranul Basescu si Udrea)dar este revoltator ca totul se petrecea la Resedinta prezidentiala.Si dupa....stiti la ce ma gandesc(!?!) puneau "tara la cale"cu multa voiosie.Adica taiau pensii,mai trageau cate un"tun"pe ici-colo,si asa mai departe.

    6
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod