Rachel Weisz, schimbari majore pentru "Fratii Bloom"

25 Mai 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Rachel Weisz, schimbari majore pentru

Arta cere sacrificii, asta este o vorba foarte veche si adevarata, uneori. In aceasta situatie se afla actrita Rachel Weisz care a fost nevoita sa faca niste schimbari majore in viata ei pentru rolul din pelicula "Fratii Bloom". Astfel, artista a trebuit sa invete sa cante la pian, la acordeon si la vioara. In plus, a invatat sa faca breakdance, jonglerii, karate, sa joace ping-pong si sa mearga pe o bicicleta de circ.

Detinatoare a unui premiu Oscar, pentru rolul din "Prietenie absoluta/ The Constant Gardener", Rachel Weisz este una dintre vedetele de la Hollywood, fiind cunoscuta si apreciata in primul rand pentru talentul sau actoricesc.
Aceasta si-a creat un nume datorita proiectelor provocatoare pe care le accepta, atat pe marele ecran, cat si pe scena.

"Fratii Bloom " reprezinta un proiect cinematografic cu totul special pentru Weisz, fiind prima comedie in care a acceptat sa joace de la inceputul carierei sale.

Despre personajul sau din comedia excentrica, Weisz a declarat: "Mi-am dorit ca personajul meu sa fie cat mai realist. Un actor trebuie sa fie deschis la minte, chiar daca vorbim de o comedie. Mi-am facut singura toate cascadoriile, am invatat sa merg cu un skateboard si m-am urcat pe monociclu".

Filmat in locuri-cheie din Europa, printre care si in Romania, "Fratii Bloom" i-a oferit actritei o experienta unica.

"Am calatorit mult in Europa pentru acest film, am fost in Serbia, Muntenegru, in Cehia, in Romania si s-ar putea spune ca echipa noastra s-a asemanat cu un circ ambulant.
Eu, Robbie Coltrane, Adrien Brody, Mark Ruffalo si restul echipei ne faceam bagajele si, in cea mai mare viteza, ne deplasam la urmatorul loc de filmare. A fost foarte distractiv la filmari",
a povestit actrita. 

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod