Puya merge la MTV Europe Music Awards

de Ileana Voicu Ghinea, 10 Septembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Puya merge la MTV Europe Music Awards

"Undeva-n Balkani", primul single promovat de pe albumul "Romanisme Partea 1" semnat Puya, a fost nominalizat la categoria "Best Romanian Act", din cadrul editiei de anul acesta a premiilor MTV Europe Music Awards.

Alaturi de alti patru artisti romani, Puya si George Hora au intrat in cursa pentru mult ravnitul titlu in cea mai importanta competitie muzicala a anului si isi invita fanii sa ii voteze pe site-ul www.mtv.ro sau accesand www.ema.mtv.ro/voteaza pana pe data de 30 septembrie.


Cel mai votat artist roman intra in lupta pentru trofeul "Best in Europe" alaturi de ceilalti castigatori regionali si are sansa sa urce pe scena de la Berlin impreuna cu nume sonore ale industriei muzicale internationale.

"Nominalizarea la premiile MTV este un lucru foarte important pentru mine. In sfarsit mama n-o sa mai spuna ca mi-am pierdut timpul cu muzica si o sa fie mandra de mine. Multumesc MTV", declara Puya.

"Nu mi-a venit sa cred cand am auzit ca piesa 'Undeva-n Balkani' este nominalizata la premiile MTV Europe Music Awards.
Am visat mereu ca o Europa intreaga sa asculte si sa fredoneze melodia compusa si produsa de mine. Se pare ca merita sa visezi si sa crezi in tine,"
a spus George Hora.

"Undeva-n Balkani", pana in prezent cea mai difuzata piesa a anului 2009, reprezinta viziunea proprie a artistului fata de Romania anului 2009 si vine cu un stil muzical nou, foarte apropiat de cel al artistilor de peste ocean.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod