Pro Video lanseaza provocarea: "Tu cum l-ai cuceri pe Robert Pattinson?"

19 Martie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Pro Video lanseaza provocarea:

Cu ocazia aparitiei pe DVD a filmului fenomen Saga Amurg: Luna Noua din 20 martie, Pro Video lanseaza tuturor fanelor seriei Amurg provocarea de a-si arata devotamentul fata de cel mai incitant si provocator vampir.

In perioada 19 martie - 6 aprilie intra pe site-ul dedicat in exclusivitate fanilor, www.twilightsaga.ro, raspunde la intrebarea "Tu cum l-ai cuceri pe Robert Pattinson?", iar noi te premiem. Trimite cat mai repede raspunsul tau insotit de o fotografie reprezentativa pe adresa concurs@twilightsaga.ro si intri in cursa pentru premii.

Demonstreaza ca esti o fana adevarata a unuia dintre cei mai adorati actori la ora actuala, votat de revista Vanity Fair ca fiind cel mai frumos barbat din lume, iar cel mai interesant si convingator raspuns va fi premiat cu un pachet special.
Acesta va consta in: 2 DVD-uri din seria Saga Amurg (Amurg si Saga Amurg: Luna Noua), precum si doua bilete la premiera Eclipsa din 2 iulie.

In plus, cele mai votate 10 raspunsuri vor fi premiate cu 10 DVD-uri si afise Saga Amurg: Luna Noua!

Cea de-a doua ecranizare a celebrei serii Amurg, Luna Noua, depaseste granitele timpului si ale lumii pe care o cunoastem, alaturi de Bella si Edward, care sunt acum capabili sa isi sacrifice viata pentru a-si salva povestea de iubire. Un rol decisiv il vor avea fiintele supreme din clanul Volturi, cei care impart legea printre vampiri, conducatorii nemilosi care nu se dau in laturi de la nimic pentru a mentine secreta existenta vampirilor.


Suspansul si pasiunea care au transformat Amurg intr-un adevarat fenomen, se continua cu si mai multe personaje noi, mult mai multa actiune, secrete stravechi si mistere adanci, in Saga Amurg: Luna Noua.

Participa la concurs, accepta provocarea si intra in cursa pentru premii originale!

Mai multe detalii sunt disponibile pe www.twilightsaga.ro.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod