Prințesa pe roți: o fetiță din Brazilia face trucuri uimitoare cu placa de skateboard, costumată în zână

de Georgiana Dorobanţu, 20 Noiembrie 2017

Rayssa Leal, o fetiță în vârstă de nouă ani din Brazilia, a devenit celebră pe Instagram datorită schemelor incredibile pe care le realizează cu placa de skateboard.
Nu doar că este foarte talentată în ceea ce privește acest sport riscant, câștigând numeroase premii la nivelul juniori în competiții de street-skating, dar Rayssa iubește rochițele de prințesă și se costumează adesea în zână.Micuța face scheme extrem de dificile pe placă, ceea ce atrage admirația sportivilor consacrați, inclusiv a lui Tony Hawk, unul dintre cei mai apreciați skateri din lume.Filmulețele în care Rayssa Leal își demonstrează abilitățile pe placa de skateboard au devenit virale pe Facebook și Instagram.
Dar Rayssa nu este prima fată din Brazilia care uimește întreaga lume cu trucurile sale. Din această țară provin alte două sportive de succes, care au devenit nume importante în skatingul de performanță: Eliana Sosco și Leticia Bufoni.Purtând rochițe din tule și aripi de zână, Rayssa a fost numită în țara sa natală "Fadinha Do Skate", adică "Zâna Skate".

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod