Adela Popescu

Primele declarații ale Adelei Popescu după nașterea băiețelului

Adela Popescu, frumoasa prezentatoare de la Vorbește lumea, a născut un băiețel sănătos, de nota 10, chiar în seara meciului România – Franța, din deschiderea Campionatului European de Fotbal.
Adela a acordat un interviu în exclusivitate colegilor de la Vorbește lumea, în care a mărturisit râzând că a așteptat să se termine meciul, înainte de a merge la spital, deoarece durerile nu erau încă foarte mari.

Adela a declarat, după naștere: „E ceva unic, indiferent ce vezi în filme sau citești în cărți. În clipa în care bebelușul apare după acel efort susținut, cel puțin pentru mine așa a fost, e ca o explozie, e ca și cum ai ajuns la Nirvana. Sigur că e fericire în prima clipă, după care încep grijile.
Eu eram pe masă și le spuneam: Aveți grijă de el!, dar l-am auzit plângând și m-am liniștit. Apoi, mi l-au pus pe piept imediat și l-am iubit! Am plâns și înainte și după. Mă întreabă lumea cu cine seamănă, dar eu văd doar iubire!”.  

Telespectatorii sunt invitați, de luni până vineri, de la 11:30 la 13:00 și de la 14:00 la 15:00, alături de Cove și invitații săi speciali, pentru a afla despre ce Vorbește lumea, dar și cum se descurcă Adela în rolul de mămică, numai la PRO TV.
Vorbește lumea – de luni până vineri, numai la PRO TV!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod