Prima colaborare a lui Nicole Cherry cu FLY RECORDS, studioul baietilor de la Fly Project, este un succes

"Cine iubeste" este noul single al lui Nicole Cherry si se arata a fi hitului anului 2016. Are peste un milion de vizualizari in doar doua zile de la lansare si este peste tot, a invadat retelele sociale si televiziunile.
"Ne place piesa si am crezut in ea inca din forma de proiect, iar Nicole a completat povestea piesei perfect, a cantat-o exact in filmul ei si ne bucuram foarte mult ca place" spune Tudor (Fly Project).

"Cand exista chimie, lucrurile merg repede si bine. Lui Nicole i-a placut piesa de la prima ascultare, a inregistrat-o si in mai putin de 24 de ore avea si videoclip."

Baietii de la Fly Project si echipa lor de la studio sunt o fabrica de hituri. Pana la un moment dat, au compus exlusiv pentru ei, avand hit dupa hit de 11 ani incoace.
Acum doi ani au decis sa largeasca echipa si sa compuna pentru artisti romani si internationali de top.

Artiste sexy si pe val au interpretat piesele produse de baietii de la Fly Project si echipa lor de la Fly Records. Raluka a facut senzatie cu piesa "Never Give Up", piesa fiind no 1 in Romania pentru saptamani la rand si super hit in Liban. Anda Adam a cucerit inimile Orientului Mijlociu cu piesa "Save Me Tonight", produsa tot de Fly Records, iar "Rece" a fost piesa cu care Andreea Balan a revenit in atentia publicului si al radiourilor.
Natalia Gordienko, celebra artista din Republica Moldova, una dintre cele mai sexy aparitii pe coperta celei mai vandute reviste glossy din Romania, este o alta voce care lucreaza de ceva timp cu Fly Records, iar baietii se implica in evolutia ei muzicala.
Tudor si Dan de la Fly Project nu se opresc aici, studioul lor primeste solicitari de piese de la artisti internationali, din diverse tari, unele piese fiind deja in lucru.
Sunt deschisi la propuneri, dar atenti in selectia lor, pentru ca timpul lor este limitat si implicarea lor in fiecare piesa este totala.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod