Premiera in Romania! Vedetele vor sosi la Media Music Awards pe Green Carpet!

Media Music Awards, cea mai mare decernare de premii muzicale din Romania, ce va avea loc pe 19 septembrie la Sibiu, are anul acesta un puternic mesaj ecologic.

Pentru prima data in cadrul unui eveniment de acest gen din Romania, clasicul Red Carpet se va transforma in Green Carpet, artistii invitati urmand sa isi faca aparitia in fata presei si a fanilor pe un imens covor de iarba verde, inconjurat de copaci inverziti, iar panoul oficial va fi decorat cu plante naturale. Mai mult, pentru ca mesajul de protectie a mediului inconjurator sa fie si mai puternic, vedetele vor alege la eveniment in masini hybrid, iar, pentru seara evenimentului, unele vor alege creatii vestimentare din materiale organice.

Loredana, Inna, Alex Velea, Holograf, Andra, Delia, Smiley vor fi doar cateva dintre vedetele care vor participa pe 19 septembrie, la marea decernare de premii de la Sibiu si vor experimenta, in premiera, Green Carpet.

“In cadrul oricarui eveniment monden de acest tip, sosirea vedetelor pe covorul rosu reprezinta un interes major atat pentru public, cat si pentru presa.
Anul acesta am dorit sa transformam clasicul covor rosu, simbolizand extravaganta si exclusivismul, intr-un cadru cu puternic mesaj ecologic. Este vital sa acordam atentie naturii, sa protejam mediul inconjurator pentru a pastra un echilibru pentru viitorul copiilor nostri si al generatiilor viitoare“, declara Tibi Marian, Project Manager Media Music Awards.

Media Music Awards 2013 va avea loc pe 19 septembrie, in Piata Mare din Sibiu, pe doua scene de dimensiuni impresionante, dotate cu aparatura sonora, lumini si ecrane cu leduri de ultima generatie.

In cadrul galei muzicale vor fi premiati cei mai in voga artisti ai momentului, cei care s-au bucurat de cele mai multe difuzari Radio-Tv monitorizate de Media Forest, precum si accesari pe internet.

Pentru prima data in Romania, participantii vor canta pentru cei peste 30.000 de spectatori din Sibiu, dar si pentru milioane de telespectatori din 50 de tari, evenimentul fiind transmis peste hotare, asigurand astfel o expunere mediatica deosebita.

Constienti de impactul major pe care il are acest eveniment, multi artisti vor lansa cu aceasta ocazie si noi piese, stiind deja succesul pe care l-au avut colegii lor la editia de anul trecut.
Piese precum “Cai verzi pe pereti” (Smiley), “Apa” (Loredana), “Amo” (Anda Adam), “Petre” (CRBL), “O stea” (Deepcentral) si “K la meteo” (Andra) au fost atunci cantate in premiera si au devenit apoi hituri la nivel national.

Evenimentul este sustinut strategic de Consiliul Local Sibiu, prin Casa de Cultura a Municipiului Sibiu, si mediatizat de ADPM PR, singura agentie de Celebrity PR din Romania.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod