PREMIERĂ DE TELEVIZIUNE ÎN ROMÂNIA-DIGI24 HD A TRANSMIS, ÎN DIRECT, DINTR-O PARAPANTĂ

Curajul unui jurnalist nu are, deseori, limite. Din dorinţa de a vedea România de sus, Cătălin Bălan, reporter Digi24 HD, a marcat o premieră în televiziune, a transmis în direct, pe 1 martie, ziua în care Digi24 a împinit primii 2 ani, direct din parapantă. Reporterul Cătălin Bălan s-a aflat deasupra oraşului Săcele, din judeţul Braşov.
“A fost o senzaţie unică, absolut minunată. Să ştii că eşti primul jurnalist din România care face asta este onorant. Le-am arătat telespectatorilor noştri, de la o înălţime de 500 metri şi cu o viteză de 60 km/h, cum se vede România, de sus”, spune Cătălin Bălan. Alături de colegul lui, operatorul de imagine Gabriel Boţoghină, care a filmat dintr-o parapantă ce a zburat în paralel, Cătălin Bălan a plecat din Săcele şi a plutit deasupra oraşului Braşov.

Pe 1 martie, la debutul primăverii, Digi24 HD a aniversat primii 2 ani de emisie, primii 2 ani de ştiri corecte şi echidistante, primii 2 ani de dezbateri civilizate, primii 2 ani de emisiuni oferite ca alternativă la cultura de consum, primii 2 ani în lumea  jurnalismului de calitate.
Şi pentru că un astfel de moment trebuia marcat, Digi24 HD a lansat, pe 1 martie, 4 campanii jurnalistice de amploare, care se vor derula pe parcursul întregului an.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod