Pregăteşte-te pentru Sărbătorile de iarnă! La KIDEX, mămicile şi copiii au prioritate!

25 Octombrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Pregăteşte-te pentru Sărbătorile de iarnă! La KIDEX, mămicile şi copiii au prioritate!

Luna decembrie debutează cu o mare surpriză pentru mămici, tătici, copii, bunici dar şi pentru viitoarele mămici.  


O nouă ediţie a târgului „KIDEX - pentru tine şi copilul tau” va avea loc la Centrul Expoziţional Romexpo.  În prima săptămână a lunii cadourilor, mai exact între 2 şi 5 decembrie, KIDEX vă aşteaptă cu produse şi servicii destinate viitoarelor mămici, părinţilor cu copii între 0 şi 5 ani, dar şi al tuturor persoanelor din viaţa unui copil (bunici, bone, rude, prieteni).

 
 
Vizitatorii vor putea alege cadourile ideale pentru copiii lor, mămicile vor găsi toate cele necesare pentru lunile de sarcină, cuplurile care intenţionează să devină în curând părinţi vor avea ocazia să întâlnească specialişti care îi vor sfătui ce e bine şi ce nu e bine de urmat pentru o decizie atât de importantă.  
 
Nu în ultimul rând, la KIDEX distracţia şi atmosfera de sărbătoare este în toi.
Micuţii se vor putea bucura alături de personaje de poveste, vor asista la piesele de teatru de pe SCENA KIDEX, se vor juca în locuri special amenajate, vor putea participa la concursuri haioase cu premii consistente.  
 

Toate acestea sunt pregătite pentru toţi cei care vor să se bucure cu adevărat de minunatele Sărbători de Iarnă.  KIDEX îşi deschide porţile pe 2 decembrie şi îşi aşteaptă vizitatorii până duminică, 5 decembrie, la Romexpo, Pavilioanele 16-17.

Mai multe amănunte puteţi găsi pe www.kidex.ro. Eveniment organizat de EUROEXPO Trade Fairs.  
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod