Pet Expo 2016 estimeaza incasari de 200.000 de euro din hrana si accesorii pentru animale

Pet Expo, cel mai mare targ de animale din Romania, isi va deschide portile pe data de 6 mai. Anul acesta sunt asteptati peste 14.000 de vizitatori, profesionisti in domeniu si iubitori de animale.
Printre noutatile targului de anul acesta se numara cel mai mare concurs de acvaristica din Romania si standuri de peste 100 de mp cu accesorii pentru animale, expuse in premiera la eveniment. Organizatorii se asteapta ca suma cheltuita de vizitatori la PetExpo 2016 sa atinga 200.000 de euro, respectiv 30 de euro de familie. La editia precedenta, incasarile totale ale expozantilor au fost de 160.000 de euro, iar suma cheltuita de fiecare familie a fost, in medie, de 25 de euro.

Ce aduce nou anul acesta Pet Expo? Cea de-a opta editie a targului aduce premiere atat pentru expozanti cat si pentru vizitatori.
Trei mari jucatori pe piata de accesorii si imbacaminte vor expune pe un spatiu de apriximativ 150 mp ultimele tipuri de accesorii si haine pentru animale. “Vrem sa facem din aceasta editie a Pet Expo un trend setter in domeniul accesoriilor si hainelor pentru animale. Aici se vor lansa colectii noi, iar varietatea produselor este unica in comparatie cu orice magazin de profil. Pet Expo ramane singurul targ in care vizitatorii pot intra cu animale de companie, pot testa si cumpara produse concepute exclusiv pentru acestea” spune Ilie Pana, organizatorul Pet Expo.

Colectiile noi vor fi prezentate de expozanti prin evenimente speciale si prezentari de moda, la care viziatorii sunt asteptati sa participe cu animalele de companie.
O alta noutate a acestei editii a targului este reprezentata de prezenta a patru clinici veterinare, care isi vor prezenta ofertele pentru proprietarii de animale de companie si vor veni cu solutii pentru hrana si ingrijirea zilnica a acestora.

Ce firme gasesti la Pet Expo? Anul acesta sunt prezente la targ 50 de firme, care vor promova produse si servicii de specialitate. Vizitatorii vor gasi atat firme romanesti cat si expozanti din Belgia si SUA care vin pentru a lansa produse noi pe piata romaneasca.
Pe site-ul targului gasiti lista completa a expozantilor si produsele promovate de acestia. Anul aceasta va continua traditia oragnizarii de evenimente in Arena Pet Expo, unde se vor desfasura demonstratii de desaj organizate in colaborare cu Politia Capitalei dar si prezentari de moda si concursuri pentru vizitatori.

Costul unui bilet la PetExpo este de 10 lei, iar elevii si pensionarii vor plati 5 lei. Copiii sub 5 ani au gratuitate.

Program:  Vineri (06.05.2016) 10:00 – 19:00, Sambata (07.05.2016) 10:00 – 19:00, Duminica (08.05.2016) 10:00 – 17:00.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod