Oprah Winfrey a oferit 275 de maşini spectatorilor săi

24 Noiembrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Oprah Winfrey a oferit 275 de maşini spectatorilor săi
Luni seară (n.r. 22 noiembrie), în cadrul celei de-a doua părţi a episodului "Favourite Things", pe care realizatoarea de televiziune americană o prezintă în fiecare an în emisiunea "The Oprah Winfrey Show", le-a oferit fiecăruia dintre cei 275 de spectatori câte un automobil Volkswagen Beetle, model 2012, informează site-ul dailymail.co.uk, citat de Mediafax.

Spectatorii, în stare de şoc şi ţipând de fericire, vor fi primele persoane care vor avea privilegiul de a conduce, încă din această săptămână, noul model ce va fi lansat în 2012 de constructorul german, care va fi prezentat oficial în show-urile auto abia în toamna anului viitor.

În cadrul primei jumătăţi a episodului, difuzată în urmă cu o săptămână, Oprah Winfrey le-a oferit spectatorilor din platou premii în valoare de câteva mii de dolari, televizoare Sony şi vacanţe pe vase de croazieră în Caraibe.

În timpul emisiunii de luni, realizatoarea americană în vârstă de 56 de ani le-a oferit spectatorilor ei şi câte un Apple iPad, despre care a afirmat că este obiectul ei favorit.

Spectatorii au primit şi alte cadouri: bluze din caşmir, cizme decorate cu paiete produse de grupul Ugg şi genţi din piele create de grupul Coach - al căror preţ în magazine depăşeşte 400 de dolari.

"Emisiunea asta nu este despre cadouri.
Deşi ele sunt amuzante şi plăcute, în opinia mea, ea este despre speranţă. Ea vorbeşte despre faptul că ceva cu adevărat frumos şi magic poate să ţi se întâmple atunci când te aştepţi mai puţin"
, a declarat Oprah.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod