Oana Zăvoranu donează hainele mamei sale, pe baza unui chestionar

Sute de persoane s-au strâns în faţa casei Oanei Zăvoranu după ce vedeta a anunţat pe Facebook că va dona hainele mamei sale, potrivit cancan.ro.
La poarta casei sale din Afumaţi s-au strâns peste 200 de oameni, care aşteaptă să primească hainele de firmă ale Mărioarei Zăvoranu, decedată în urmă cu şase luni.

"Voi dona haine, încălţăminte şi tot ce a aparţinut frumos acestei femei, precum şi lucruri pe care poate nu le-a folosit niciodată, având atât de multe... Vor fi unele obiecte vestimentare extrem de scumpe, cum ar fi: blănuri scumpe din vizon, vulpe polară, raton, astrahan sau chinchilla, precum şi zeci de costume cu rochii cu sacouri sau fuste şi blazere din materiale scumpe paietete, pe care la fel, le voi dona... Apoi vor exista acolo diverse tacâmuri din argint 100% cu care mâncam, când rar ne întâlneam, feţe de masă brodate din borangic şi damasc, genţi de firmă etc... Şi la ideea mea ţinute celebre, adică exact haine purtate de ea în emisiunile rămase în istorie", a precizat Oana, pe pagina ei de Facebook.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • MARIA pe 22 Oct 2015, 07:59
    oana zavoranu

    vai tu.....a dat mila-n tine?......nu stii cu ce sa mai captezi audienta?.....ha,ha,ha.....

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod