Oana Turcu are leac impotriva iritaţiilor de după epilat!

Oana Turcu le oferă femeilor câteva sfaturi utile care să le ferească de complicaţiile ce pot apărea în urma epilatului. Printre complicaţii, foliculita, una din afecţiunile care le dau bătăi de cap celor care aleg să renunţe la firele de păr.
Oana Turcu le oferă femeilor câteva sfaturi utile care să le ferească de complicaţiile ce pot apărea în urma epilatului. Printre complicaţii, foliculita, una din afecţiunile care le dau bătăi de cap celor care aleg să renunţe la firele de păr.

“Trebuie să ne epilăm cu ceară în zona intimă şi să evităm folosirea lamei de bărbierit. Nu doar că firul de păr va creşte mai gros, însă sunt şanse ca zona să se infecteze atât de la lama metalică, cât şi apoi de la atingerea cu materialele textile ale hainelor sau ale lenjeriei intime. Este indicat să vă epilaţi cu ceară, iar recomandarea mea ar fi ceara-miere Azulene.
Este consistentă şi elimină firele de păr fătă a avea efecte secundare. După epilare, pielea trebuie calmată. Recomandarea mea ar fi Atricos, un lapte cu ulei de măsline, urzică, muşeţel şi esenţă de portocală amară. Ţineţi minte că, înaintea epilatului, este indicat să vă pregătiţi pielea printr-un duş cu gel scrub, care deschide porii şi lasă firul de păr să iasă la suprafaţă. După epilat, dimineaţa şi seara, pentru o îngrijire completă a problemei, se poate folosi şi o cremă care favorizează exfolierea celulelor moarte, eliminând şi firele “de sub piele”.
Recomandarea mea este crema de corp cu AHA şi acid glicolic”
, explică Oana Turcu.

Pentru mai multe detalii despre protecţia pielii în cazul epilării, accesaţi Oana Turcu le oferă femeilor câteva sfaturi utile care să le ferească de complicaţiile ce pot apărea în urma epilatului. Printre complicaţii, foliculita, una din afecţiunile care le dau bătăi de cap celor care aleg să renunţe la firele de păr.

“Trebuie să ne epilăm cu ceară în zona intimă şi să evităm folosirea lamei de bărbierit. Nu doar că firul de păr va creşte mai gros, însă sunt şanse ca zona să se infecteze atât de la lama metalică, cât şi apoi de la atingerea cu materialele textile ale hainelor sau ale lenjeriei intime.
Este indicat să vă epilaţi cu ceară, iar recomandarea mea ar fi ceara-miere Azulene. Este consistentă şi elimină firele de păr fătă a avea efecte secundare. După epilare, pielea trebuie calmată. Recomandarea mea ar fi Atricos, un lapte cu ulei de măsline, urzică, muşeţel şi esenţă de portocală amară. Ţineţi minte că, înaintea epilatului, este indicat să vă pregătiţi pielea printr-un duş cu gel scrub, care deschide porii şi lasă firul de păr să iasă la suprafaţă. După epilat, dimineaţa şi seara, pentru o îngrijire completă a problemei, se poate folosi şi o cremă care favorizează exfolierea celulelor moarte, eliminând şi firele “de sub piele”.
Recomandarea mea este crema de corp cu AHA şi acid glicolic”, explică Oana Turcu.

Pentru mai multe detalii despre protecţia pielii în cazul epilării, accesaţi www.oanaturcu.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod