O nouă categorie de bilete la Bon Jovi, mai în faţă

19 Mai 2011
Facebook Twitter Comenteaza
O nouă categorie de bilete la Bon Jovi, mai în faţă

Surprize pentru fanii Bon Jovi! Cei mai înfocaţi iubitori ai trupei au posibilitatea de a sta foarte aproape de Bon Jovi!

700 de norocoşi vor putea achiziţiona bilete, chiar în faţa trupei preferate, pentru concertul Bon Jovi de la Bucureşti, Piaţa Constituţiei pe data de 10 iulie. Punerea in vanzare a biletelor va începe de astăzi, 18 mai 2011.

O nouă zonă va fi construită în faţa scenei, numită Diamond Circle, cu o capacitate de 700 de locuri, direct in fata scenei, care va facilita spectatorilor o mai mare vizibilitate a concertului şi a trupei.



Preţul unui bilet este 798,8 RON, acesta se va putea achiziţiona în exclusivitate prin Eventim şi din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi online pe www.eventim.ro.

Show-ul de la Bucureşti face parte din turneul de promovare a albumului “Greatest Hits”, o poveste care acoperă trei decenii şi îi recomandă drept una din cele mai mari trupe ale lumii. Turneul Bon Jovi va începe în februarie în Statele Unite şi continuă în vară în Europa.
 
“Greatest Hits” promovează single-ul “What do you got?”, care este în fruntea clasamentelor din toată lumea, iar întreaga colecţie a ajuns deja pe locul 5 în 20 de ţări din întreaga lume, printre care Germania, Statele Unite, Marea Britanie, Norvegia, Spania, Elveţia, Austria, Olanda, Noua Zeelandă, Argentina şi Coreea de Sud.

Bon Jovi au vândut până în prezent peste 120 milioane de exemplare din albumele lor, au ţinut peste 2600 de concerte live în peste 50 de ţări, având un public de peste 34 de milioane de oameni, iar numărul fanilor lor continuă să crească. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod