O copie a certificatului de deces al lui Jackson costa 12 dolari

8 Iulie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
O copie a certificatului de deces al lui Jackson costa 12 dolari

Fanii lui Michael Jackson au posibilitatea de a intra in posesia unei copii a certificatului de deces pentru suma de 12 dolari, informeaza Sky News Online, site citat de Mediafax.

Oficialitatile din Los Angeles au pus la dispozitia fanilor acest document, la doar cateva ore dupa o ceremonie privata si una publica in memoria starului american.

Intr-un e-mail catre Sky News Online, un purtator de cuvant al Departamentului pentru Sanatate Publica al orasului Los Angeles a precizat ca "certificatul de deces este disponibil pentru a fi cumparat de la Departamentul pentru Sanatate Publica.
Daca doriti sa cumparati o copie, trimiteti pe cineva la Vital Records Office-Room L-1 de la Los Angeles County Department of Public Health, 313 North Figueroa Street, Los Angeles, CA 90012. O copie costa 12 dolari".

In acest document se afirma ca "locul de veci" al lui Michael Jackson este cimitirul Forest Lawn Memorial Park, unde a avut loc si ceremonia privata in memoria cantaretului decedat, la care au asistat doar membrii familiei si cativa prieteni apropiati.

Credit foto: Gigwise.com

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod